Tuna Timmer AB

0700-91 99 97

SOCIALT ANSVAR

Inte billigast eller snabbast

Vår personal är det viktigaste vi har och det är vår absoluta övertygelse att man tjänar i längden på att alla trivs och håller över tid, även på en arbetsplats. Därför jobbar vi med 6-timmarsdag och ger våra anställda en anständig lön. Det betyder att våra uppdrag kan ta lite längre tid än konkurrenternas, men då gör vi i gengäld ett noggrant och professionellt jobb och ser till att det skall bli något att leva på också när det är dags för pension.

Vi betalar dessutom svensk skatt och arbetsgivaravgifter utan knussel - för välfärd, skola, dagis, försvar och annat som kan vara bra att ha i ett samhälle.

Miljöarbete

Hållbart hantverk och fossilfria transporter

Moderna hantverkare kör inte diselslukande pickups som duckar skattekrav genom tvivelaktiga definitioner, de förstår att det är allvar nu och har växlat över till fossilfritt - och i Tuna Timmers fall, har vi tagit det ett steg längre. Vi laddar vår elskåpbil med egna solceller.

Det är inte bara det vi bygger som ska hålla över tid - planeten skall överleva också, och det är dags att agera och övergå från tanke till handling.

Elbilen e-NV200zero emissionSolceller